PRODUKTET HOT

polic VSI
未标题-1
未标题-2

MYLOO CARBIDE TOOL LTD (MCT)

MCT SPECIALIZUAR NË PJESË TË VESHJEVE KARBIDE PËR MIRËMBAJTJEN DHE NDËRTIMIN E RRUGËVE, AGREGATET DHE

GURORE DHE PYLLRI & BUJQËSIA.

Zhvillimi i produkteve të MCT ka qenë gjithmonë i fokusuar në karabit tungsteni, materiale të reja rezistente ndaj konsumit dhe pjesë të konsumimit të karabit për mirëmbajtjen dhe ndërtimin e rrugëve, agregatet dhe guroret, pylltarinë dhe bujqësinë, miniera. 

0 +
VITE
0 +
STAFET
0 +
VENDET
0 +
KAPACITETI
NA KONTAKTONI

GAME E PRODUKTIT

MCT u ka ofruar klientëve në mbarë botën mjete cilësore dhe inovative rezistente ndaj konsumit për 20 vjet.Në MCT, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të keni sukses.Kur blini pjesë nga ne, ju merrni gjithashtu shërbime të jashtëzakonshme ndaj klientit dhe produkte me cilësi të lartë të mbështetur nga një Garanci Performance.

SHOWROOM DIGJITAL

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth aftësive tona prodhuese, mund të klikoni mbi avatarin në skenë, ose të pranoni ftesën time!

PSE NA ZGJODHET NE

PËRQENDRIMI I PRODUKTEVE

MCT fokusohet në pjesët e konsumit të karabit të tungstenit për mirëmbajtjen dhe ndërtimin e rrugëve, agregatet dhe guroret, pylltarinë dhe bujqësinë, industrinë e minierave. 

ZINXHIRE TE PLOTE INDUSTRIALE

Për të siguruar qëndrueshmëri cilësore, ne mbajmë dhe kontrollojmë vetë çdo hap thelbësor në lëndën e parë, prodhimin e karabit të tungstenit, saldimin dhe lustrimin.

KAPACITETI I MJAFTUESHËM

Kapaciteti ynë vjetor në karabit tungsteni është 500 ton, majat e rotorit karabit VSI 100 - 200 ton, tehët e gomës me karabit të borës 70,000 - 80,000 copë.

PARTNERITETI STRATEGJIK

MCT fokusohet vetëm në B2B dhe po përpiqet të gjejë me të njëjtën vlerë partnere në zonat lokale si agjentët tanë ekskluzivë për të thelluar tregun së bashku.

PËR NE

Më shumë >>
MCT është një prodhues eksportues i fokusuar në karabit tungsteni dhe zgjidhjet e tij të konsumit Mirëmbajtja dhe Ndërtimi i Rrugëve, Agregatet dhe guroretIndustria e Pylltarisë dhe Bujqësisë dhe Minierave. 
 
Me më shumë se 20 vjet përvojë të pasur në aplikimin e produkteve të përdoruesve përfundimtarë dhe kapacitetin prej 500 tonë karabit tungsteni, MCT padyshim beson se cilësia dhe shërbimet tona do të kënaqin tregun tuaj.

VENDNDODHET TONA

Më shumë >>

   Zyra qendrore:  Nr. 319 Qingpi Avenue, Wenjiang 611130, Chengdu, Kinë

  +86-28-8261 3696
    
mct@cnmct.com

 

 Adresa e fabrikës :Shto: Nr. 19, Longxiang Road, Zigong City, Kinë

 

  Dega Rusi: 603000, Российская Федерация, Нижний, Новгород, Арзамасская 1/22
 

 

 E drejta e autorit   2024 Myloo Carbide Tool Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.|  蜀ICP备2021020443号-1    蜀ICP备2021020443号-2